Kefírové jadro

Vyrob si sám kvalitný a probiotikmi nabitý kefír vďaka kefírovému jadru. 

 

KEFÍROVÉ JADRO VÁM RADA POŠLEM K VAŠEJ OBJEDNÁVKE.

AK MÁTE ZÁUJEM, STAČÍ HO PRIDAŤ DO KOŠÍKA.

NEPOSIELAM HO SAMOTNÝ, IBA K OBJEDNÁVKE! 

Výnimkou sú osobné odbery. Ak si prajete kefírové jadro na osobný odber, rada ho darujem samotný, nie je potrebné nič iné kupovať. V tomto prípade mi prosím napíšte email na: info@mariasimko.sk

 

 

€0
Skladom

 

Stačí, ak si ho vložíte do košíka a za pár dní si môžete doma vychutnávať silu prírodných probiotík v tomto nápoji a užasnú chuť domáceho kefíru.

K jednej objednávke pribalím len jednu dávku kefírového jadra a balím ho IBA ku knihe, nie samotný (výnimkou sú osobné odbery)!

Keďže je o kefírové jadro veľký záujem, môže sa doba dodania celej objednávky predĺžiť o tri až sedem pracovných dní. 

 

Doma pijeme náš domáci kefír už šiesty rok a stále ho máme rovnako radi. Kefír má veľa zdravotných účinkov, a je to bohatý nápoj. V mojej knihe Medzi jedlom a láskou mám viacero receptov s kefírom a celá druhá kniha je o domácom kefíre. 

Mliečny kefír je nápoj, ktorý sa vytvorí kvasením kefírovej kultúry a jeho hlavnou zložkou potravy je mliečny cukor laktóza, ktorú konzumuje počas fermentácie, a tak ju rozkladá.  Domáci kefír v sebe obsahuje veľké množstvo probiotických kultúr a prospešných kvasiniek, ktoré spoločne vytvárajú priaznivé prostredie pre našu črevnú mikroflóru. Tým vieme posilniť náš imunitný systém, trávenie a zamedzuje tvorbe zlých baktérií a kvasiniek, a udržuje naše trávenie v rovnováhe. Aj napriek tomu, že je nabitý probiotickými baktériami, má silné antibakteriálne vlastnosti.

 

Viac o kefíre sa dozviete v moje druhej knihe, ktorá je celá venovaná domácemu kefíru alebo na mojom blogu v prepracovanom teoretickom článku, rovnako aj v tom praktickom

Späť do obchodu