Kefírové jadro
Vyrob si sám kvalitný a probiotikmi nabitý kefír vďaka kefírovému jadru.
KEFÍROVÉ JADRO VÁM RADA POŠLEM K VAŠEJ OBJEDNÁVKE.
AK MÁTE ZÁUJEM, STAČÍ HO PRIDAŤ DO KOŠÍKA.
NEPOSIELAM HO SAMOTNÝ, IBA K OBJEDNÁVKE!
Výnimkou sú osobné odbery. Ak si prajete kefírové jadro na osobný odber, rada ho darujem samotný, nie je potrebné nič iné kupovať. V tomto prípade mi prosím napíšte email na: info@mariasimko.sk
Stačí, ak si ho vložíte do košíka a za pár dní si môžete doma vychutnávať silu prírodných probiotík v tomto nápoji a užasnú chuť domáceho kefíru.
K jednej objednávke pribalím len jednu dávku kefírového jadra a balím ho IBA ku knihe, nie samotný (výnimkou sú osobné odbery)!
Keďže je o kefírové jadro veľký záujem, môže sa doba dodania celej objednávky predĺžiť o tri až sedem pracovných dní.
Doma pijeme náš domáci kefír už šiesty rok a stále ho máme rovnako radi. Kefír má veľa zdravotných účinkov, a je to bohatý nápoj. V mojej knihe Medzi jedlom a láskou mám viacero receptov s kefírom a celá druhá kniha je o domácom kefíre.
Mliečny kefír je nápoj, ktorý sa vytvorí kvasením kefírovej kultúry a jeho hlavnou zložkou potravy je mliečny cukor laktóza, ktorú konzumuje počas fermentácie, a tak ju rozkladá. Domáci kefír v sebe obsahuje veľké množstvo probiotických kultúr a prospešných kvasiniek, ktoré spoločne vytvárajú priaznivé prostredie pre našu črevnú mikroflóru. Tým vieme posilniť náš imunitný systém, trávenie a zamedzuje tvorbe zlých baktérií a kvasiniek, a udržuje naše trávenie v rovnováhe. Aj napriek tomu, že je nabitý probiotickými baktériami, má silné antibakteriálne vlastnosti.
Viac o kefíre sa dozviete v moje druhej knihe, ktorá je celá venovaná domácemu kefíru alebo na mojom blogu v prepracovanom teoretickom článku, rovnako aj v tom praktickom.
Kategória: | Kefírové jadro |
---|